VW Arteon: Car-Net Security & Service

 

 

Nanje se lahko zanesete tako v vsakodnevnih situacijah kot tudi v nujnih primerih: serijske storitve Car-Net Security & Service¹ vam stojijo ob strani s praktičnimi podatki in neposredno povezavo s Volkswagnovim klicnim centrom. 

Kdaj bo čas za naslednji servisni pregled? Koliko goriva je še v rezervoarju? Zlasti v primerih, ko vozilo uporablja več voznikov, je še kako dobrodošlo, da je odgovore na tovrstna vprašanja mogoče dobiti kar preko spleta. S storitvami Car-Net Security & Service¹ so vam številni ključni podatki o vozilu na voljo na spletnem portalu. 

Najmanj toliko prednosti pa storitve prinašajo tudi med vožnjo: če sistem v okviru svojih omejitev zazna nezgodo, se avtomatsko vzpostavi povezava s Volkswagnovim klicnim centrom. Na ta način lahko kontaktna oseba v klicnem centru po potrebi poskrbi, da na kraj dogodka kar se da hitro prispe pomoč, in pri tem posreduje relevantne informacije, kot so podatki o vozilu, število potnikov in lokacija vozila. Vozniku je do prihoda reševalcev zagotovljena pomoč preko telefonske povezave.

 

 

Več informacij o ponudbi Car-Net

 

     

1) Za uporabo storitev Car-Net Security & Service je z družbo Volkswagen AG treba preko spleta skleniti ločeno pogodbo. Če kupec želi izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, mora po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net. Storitev Klic v sili je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila. Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko med časom veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Za uporabo brezplačne aplikacije Car-Net sta potrebna pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Security & Service so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Arteon Dinamika in dizajn v prepričljivi formi.