Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Arteon Dinamika in dizajn v prepričljivi formi.

Pogled, ki jemlje dih.

Arteon s svojo dinamično silhueto zagotovo ne navduši le na prvi pogled. Velik pokrov motornega prostora, ki zaobjema sprednji del, in stranska okna brez okvirov se harmonično zlivajo s celostno zasnovo vozila, ki jo idealno zaokroža markantna oblika zadka. Izvedba R-Line jemlje dih s še več privlačnimi posebnostmi, ki učinkovito poudarjajo dinamiko zunanjosti: značilni logotip R-Line na mreži hladilnika, C-signatura v sprednjem odbijaču ter opcijska 20-palčna aluminijasta platišča Rosario v matirani temno grafitni barvi kot magnet pritegnejo pogled in naredijo nepozaben vtis.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Arteona iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Arteona iz različnih zornih kotov.

Dizajn

Zunanjost

Oblika, ob kateri ostanete brez besed.

Vam je všeč prestižni športni videz kupeja, vendar se ne želite odreči udobju in veliki prostornosti? Dovolite, da vam predstavimo Arteon: estetski in dinamični model - prav iz vsakega zornega kota.

Ambientna osvetlitev

Vedno pravšnja svetloba v notranjosti vozila.

Posebna atmosfera na dosegu prsta: z opcijsko ambientno osvetlitvijo vzdušje v vozilu kadar koli prilagodite svojemu počutju ali zunanji svetlobi - enostavno s pritiskom gumba na osrednjem zaslonu.

Svetlobni dizajn

Prepričljiv dizajn za optimalno vidljivost.

Arteonove inovativne LED-luči v popolnosti odražajo njegove ambicije: napreden in emocionalen dizajn s praktično in vsestransko funkcionalnostjo.

Notranjost

Dobrodošli na visokem nivoju.

Takoj ob vstopu boste zaznali brezkompromisne ambicije Arteona. Uživajte v serijskem udobju na visokem nivoju, kot so ekstra komfortni sedeži, elegantni materiali ter obilica prostora za glavo in noge.

Udobje

Sedeži

Vaš sedež v oazi dobrega počutja.

Na kakovostnih ekstra komfortnih sedežih Arteona je vsaka vožnja športna in predstavlja sproščen užitek. 

Zasloni

Ohranite popoln pregled.

Obdržite nadzor - z inovativnim aktivnim informacijskim zaslonom in projicirnim zaslonom.

Klimatska naprava

Med potjo uživajte v lastni klimatski coni.

Klimatska naprava Air Care Climatronic s 3-conskim uravnavanjem temperature posameznemu potniku v vozilu omogoča neodvisno nastavitev temperature, ki mu najbolj ustreza.

Akustično udobje

Umirjenost je ključ do uspeha.

Prav poseben užitek v Arteonu predstavlja izredno umirjeno ozračje. Zanesljivo izolirana okna domala izključijo hrup vetra med vožnjo.

Infotainment

Navigacija

Navigacija je lahko tako zelo udobna.

Serijski navigacijski sistem Discover Media vam v Arteonu pomaga najti optimalno pot do izbranega cilja.

Car-Net Security & Service

Naj vam vedno nekdo stoji ob strani.

Količina goriva v rezervoarju, število prevoženih kilometrov ali informacije o naslednjem servisnem pregledu: s storitvami Car-Net Security & Service boste lahko ohranjali pregled nad številnimi ključnimi podatki o vozilu - povsem enostavno preko spletnega portala. Storitve pa zagotavljajo pomoč tudi med vožnjo.

 

Telefonija

Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno.

Ne zamudite več nobenega telefonskega klica in kljub temu ostanite povsem osredotočeni na dogajanje v prometu. Za udobno telefoniranje med vožnjo.

Splet

Dobro povezani. 

Internet v avtomobilu se pri Volkswagnu imenuje Car-Net. Pod tem imenom so na voljo različne praktične storitve in uporabne aplikacije.

Zvok

Zvok kot se šika.

Sliši se odlično: Arteon je serijsko opremljen z radijskim sistemom Composition Media, ki ga enostavno upravljate s serijskim senzorjem približevanja.

Učinkovitost

Motorji

Gentleman z nezadržno željo po gibanju.

Pod pokrovom motornega prostora, ki zaobjema sprednji del Arteona, številne učinkovite različice motorjev in menjalnikov skrbijo za vrhunsko dinamiko.

XDS

Večji užitek v vožnji. Manjše tveganje.

Elektronska prečna zapora diferenciala XDS med vožnjo po ovinkastih cestah prinaša še več užitka v vožnji. Na sprednjem kolesu na notranji strani ovinka ustvari ustrezni zavorni tlak in tako prepreči, da bi se kolo zavrtelo v prazno.

Izbira voznega profila

Prilagaja se vašemu načinu vožnje.

Vožnja z Arteonom je hkrati dinamična in gospodarna.

Progresivno krmiljenje

Z manj moči do več vozne dinamike.

Občutite napredek z lastnimi rokami. Progresivno krmiljenje omogoča izboljšano odzivanje krmilnega sistema, kar se lahko izkaže za neprecenljivo pri vsakdanjih vožnjah.

Asistenčni sistemi

Parkiranje

Razširite svoje možnosti.

Arteon vam že s serijskim parkirnim sistemom znatno olajša parkiranje. Dodatno se lahko odločite za parkirni sistem Park Assist, ki v okviru sistemskih omejitev izračuna, ali je Arteon mogoče parkirati na ogledano parkirno mesto.

Vožnja

Vožnja s preudarno pomočjo.

Nepregleden mestni promet ali pogosto ustavljanje in speljevanje - Arteon vas podpira z inovativnimi asistenčnimi sistemi. Neprecenljivo je, ko ste v zahtevnih voznih situacijah en korak pred ostalimi.

Luči

Ocena: jasno kot beli dan.

Inovativnost Arteona se odraža tudi v njegovih raznolikih možnostih svetlobne opreme. Del serijske opreme so celostni LED-žarometi z dnevnimi lučmi s privlačnimi močno usločenimi kromiranimi obrobami.

 

Nujni primer

Vaš pomočnik v trenutkih, ko ne gre vse po načrtu.

Opcijski sistem Emergency Assist v primeru kritičnega zdravstvenega stanja voznika prevzame krmiljenje vozila. Aktivira se, ko sistem ne zazna aktivnosti voznika.

Zastoj

Zakaj si ne bi zagotovili maksimalnega udobja tudi med vožnjo v počasnih kolonah.

Opcijska asistenca za zastoje uporablja preizkušene funkcije, kot sta sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) in asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist, s katerimi v gostem prometu omogoča udobno vožnjo za spredaj vozečim vozilom.

Nadaljnji koraki