Avto Jarc Maribor

Občutna dinamika.

GTE-režim.

V Passatu GTE vas čaka vrsta vznemirljivih doživetij. Po pritisku na tipko GTE priključni hibrid (poraba goriva v l/100 km, komb.: 1,8-1,7; poraba električne energije v kWh/100 km, komb.: 13,9-13,4; emisija CO2 v g/km, komb.: 40-38)1 z navorom 400 Nm razvije maksimalno sistemsko moč 160 kW (218 KM) in poskrbi, da njegova športna plat pride še močneje do izraza. To omogoča predvsem funkcija "boost", pri kateri sta skupaj na voljo moč motorja TSI in moč elektromotorja. Pri GTE-režimu je vse osredotočeno na zmogljivost, kar boste neposredno občutili po odzivnosti pedala za plin in bolj čvrsti nastavitvi krmiljenja.

Podatki o dosegu, porabi in emisijah so predvidene vrednosti.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Passat GTE.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen