Avto Jarc Maribor

Pritisk na tipko za odpravo lokalnih emisij.

Električni režim.

Če je baterija zadosti napolnjena in zunanje temperature niso prenizke, se Passat GTE (poraba goriva v l/100 km, komb.: 1,8-1,7; poraba električne energije v kWh/100 km, komb.: 13,9-13,4; emisija CO2 v g/km, komb.: 40-38)1 avtomatsko zažene z elektromotorjem (električni režim). Vozilo z energijo oskrbuje litij-ionska visokonapetostna baterija in omogoča, da je zgolj na električni pogon mogoče prevoziti okrog 70 kilometrov (pod pogoji postopka NEVC), po kriterijih voznega cikla WLTP, ki je prilagojen realnim pogojem, pa do pribl. 55 km (limuzina: pribl. 57 km). Tako vam bo predvsem v mestih in naseljih zagotovljena udobna vožnja, pri tem pa ne boste povzročali hrupa in emisij. Toda električni režim omogoča tudi visoke hitrosti: Passat GTE na avtocesti pospeši do 225 km/h - največji navor pri tem znaša 400 Nm.

Baterijo je mogoče polniti na tri načine: s serijskim polnilnim kablom za izmenični tok 2,3 kW, opcijskim polnilnim kablom za izmenični tok 3,6 kW (polnjenje je v tem primeru zaključeno bistveno hitreje) ali z opcijsko domačo polnilno postajo.

Podatki o dosegu, porabi in emisijah so predvidene vrednosti.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Passat GTE.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen