Avto Jarc Maribor

Prijetna klima za vse

Vaše sopotnike zebe, vam pa je vroče? S 3-consko klimatizacijo lahko individualno nastavite temperaturo na voznikovi in sovoznikovi strani ter na zadnjih sedežih. Zaradi intuitivnega upravljanja na dotik serijsko klimatsko napravo »Air Care Climatronic« od modela Tiguan LIFE naprej upravljate povsem udobno kar v svojem vidnem polju. Klimatska naprava pa nudi še več: število vrtljajev ventilatorja se samodejno zmanjša glede na hitrost vožnje in druge okoliščine, da se zmanjša glasnost klimatske naprave. Filter z aktivnim ogljem preprečuje vdor neželenih delcev v vozilo, kot so cvetni prah, glivične spore, fini prah in drugi alergeni. Pri aktiviranju čiščenja stekel ali vzvratne prestave naprava samodejno preklopi na kroženje zraka. S tem je zagotovljeno vrhunsko potovalno vzdušje.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Novi Tiguan

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen