Avto Jarc Maribor

Kombiniran pogon, izboljšana učinkovitost

Ste pripravljeni na dvojno mero užitka pri vožnji? Novi Tiguan eHybrid bo kmalu na voljo tudi kot učinkovit priključni hibrid z najsodobnejšim priključno-hibridnim pogonom s sistemsko močjo 180 kW (245 KM) in kar 400 Nm navora. Učinkovit hibridni sistem združuje 1,4-litrski bencinski turbo motor in dodatni elektromotor, prevozi pa lahko do 50 km izključno z električnim pogonom. Kot nalašč za urbana središča in vsakodnevne opravke na relaciji dom - služba - dom.

Na voljo bo predvidoma v mesecu decembru.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Novi Tiguan

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen