Avto Jarc Maribor

Voznikov zaslon kaže samo to, kar želite

Želite kot voznik spremljati samo prikaz hitrosti in števila vrtljajev? Ali tudi druge podatke o vožnji in asistenčne sisteme? Ali morda navigacijski zemljevid? Morda naslov pesmi, ki jo pravkar poslušate? Ali še kaj drugega? O tem odločate sami! Z večfunkcijskim volanom sami konfigurirate svoj zaslon z visoko ločljivostjo. In to tako, kot sami želite. Digital Cockpit Pro je del serijske opreme pri modelih Tiguan R-Line in Tiguan Elegance, za Tiguan Life je na voljo opcijsko.

  • 26-centimetrski (10,25-palčni) barvni zaslon TFT
  • možne so številne konfiguracije; tri med njimi lahko shranite kot priljubljene

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Novi Tiguan

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen