Avto Jarc Maribor

Vaše aplikacije povsod z vami

Priročna uporaba aplikacij in vsebin z opcijsko storitvijo App-Connect.* Glasba, sporočila, zemljevidi in zvočne knjige se prenesejo na zaslon infotainment sistema in jih je potem mogoče tam pregledno upravljati. Možni so trije vmesniki za povezovanje pametnih telefonov: to so Apple CarPlay™, Google Android Auto™ in MirrorLink®. Uporaba Apple CarPlay™ in Android Auto™ podjetja Google je še posebno priročna zaradi možnosti brezžičnega povezovanja za navigacijska sistema »Discover Media« in »Discover Pro« ter radio »Ready 2 Discover«.*App-Connect vključuje tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ in MirrorLink®. Da aplikacija ne bi preveč odvračala pozornosti voznika od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le certificirane aplikacije. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se lahko razpoložljivost tehnologij v posameznih državah razlikuje. Informacije o združljivosti pametnih telefonov najdete na www.volkswagen.de/mobiltelefon ter tudi za Apple CarPlay™ na https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na https://www.android.com/intl/de_de/auto/ in za MirrorLink® na https://mirrorlink.com/.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Novi Tiguan

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen