Avto Jarc Maribor

Novi T-Roc Cabriolet: opcijsko z integriranim bočnim pogledom

Senzor za mrtvi kot

Opcijski senzor za mrtvi kot vas med vožnjo s svetlečo diodo v ustreznem zunanjem ogledalu* opozarja na vozila v mrtvem kotu. Če kljub opozorilu vključite smernike in nakažete menjavo voznega pasu, dioda začne intenzivno utripati. Asistenčni sistem deluje že od hitrosti 15 km/h naprej in je na voljo skupaj z asistenco za odparkiranje. Slednja vas pri vzvratnem odparkiranju opozarja na vozila, ki se zadaj približujejo iz prečne smeri. Če se na opozorilo ne odzovete, lahko s posegom v zavorni sistem prepreči trčenje.*

* V okviru sistemskih omejitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Novi T-Roc Cabriolet

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen