Avto Jarc Maribor

T-Roc Cabriolet se prilagaja vašemu načinu vožnje

Izbira voznega profila

Z opcijskim sistemom za izbiro voznega profila (serijsko pri izvedbi R-Line) se T-Roc Cabriolet prilagaja vašemu načinu vožnje. Če želite, lahko nastavitve spremenite pri vsaki vožnji. S pritiskom na tipko ali dotikom zaslona preprosto izberete želeni profil in že se pogon, krmilni sistem in prestavne točke (pri menjalniku DSG) avtomatsko prilagodijo.

  • ECO: za varčno vožnjo
  • NORMAL: za klasično udobje pri vožnji
  • SPORT: za športne vozne karakteristike
  • INDIVIDUAL: za individualne nastavitve
  • COMFORT: za izrazito udobno vožnjo*


Dinamično uravnavanje podvozja DCC, ki je na voljo kot dodatna oprema, se z elektronsko uravnavanimi blažilniki nenehno prilagaja trenutni vozni situaciji. Pri tem lahko s sistemom za izbiro voznega profila na osnovi različnih nastavitev ustrezno spremenite karakteristiko blažilnikov in krmiljenja.

* Samo v kombinaciji z dinamičnim uravnavanjem podvozja DCC.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Novi T-Roc Cabriolet

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen