Avto Jarc Maribor

Povezani vedno in povsod

Streaming & Internet

S paketom »Streaming & Internet«* boste v novem Arteonu uživali v najljubši glasbi, ne glede na to, kje ste. Za predvajanje glasbe se morate samo enkrat prijaviti z že obstoječimi podatki ua dostop, na primer pri Apple Music. Nato dobite dostop in pri tem ne potrebujete zunanje naprave. Storitev spletnega radia prinaša vse prednosti spletnega radia v vozilu, npr. preprosto iskanje in predvajanje postaj v živo ter podcastov. Integrirana dostopna točka za WLAN omogoča vam in vašim sopotnikom stabilno spletno povezavo in brskanje na največ osmih napravah.

 

*Za uporabo storitev pretakanja mora uporabnik imeti podatkovno dobroimetje (na osnovi podatkovnih paketov, razpoložljivih prek eSIM-kartice, ali deljenja internetne povezave prek omrežja WLAN) in obstoječ račun pri posamezni storitvi pretakanja.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen