Avto Jarc Maribor

Občutek zadovoljstva. Še preden se odpravite na pot.

Sedeži ergoComfort

Sedite, sprostite se in uživajte. Ekskluzivni sedeži ergoComfort niso samo videti elegantno, ampak so tudi posebno prijazni do hrbtenice. Z integrirano masažno funkcijo bo celo vožnja postala vaš mini wellness izlet.

  • opcijsko sredinski deli sedežev in stranice v usnju napa
  • 14-smerna nastavitev z masažno funkcijo in funkcijo Memory na voznikovi strani
  • nastavljive ledvene opore
  • opcijsko aktivno klimatiziranje sprednjih sedežev pri različici opreme ElegancePrikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen