Avto Jarc Maribor

Akustično udobje

Tudi v notranjosti so posamezni izvori hrupa serijsko optimirani, da delujejo tako tiho, kot je le mogoče - na primer tiho prezračevanje, pri katerem se ne čuti prepiha, ali sedeži s funkcijo aktivnega prezračevanja, ki deluje praktično brez tresljajev. Opcijska protihrupna zasteklitev gre še korak dlje: razširjena notranja protihrupna zaščita pripomore k zelo dobri izolaciji zvoka. Termoizolacijska zasteklitev ter zatemnjeno zadnje steklo in zatemnjeni zadnji stranski stekli poleg prijetne akustike nudijo tudi učinkovito zaščito pred motečo zunanjo svetlobo. Tako svetloba ne bo slepila potnikov in bodo lahko uživali v vožnji.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen