VW Tiguan 2016:vlečna sila

Veliko razlogov govori v prid novemu Tiguanu.Eden od njih je opcijska mehansko pomična vlečna kljuka.Z njo Tiguan glede na izbrano opremo ter kombinacijo motorja in menjalnika zlahka vleče tovor z maso do 2,5 t¹.Vlečna kljuka je mehansko pomična, sprostiti pa jo je mogoče z električnim stikalom.Pri priklopu prikolice vam je lahko v pomoč kamera za vzvratno vožnjo Rear View, ki jo je mogoče naročiti kot dodatno opremo.Kamera znotraj omejenega vidnega polja snema območje za vozilom in posnetke prenaša na zaslon infotainment sistema.Manevriranje s prikolico si lahko občutno poenostavite z opcijsko asistenco Trailer Assist, ki jo preprosto aktivirate z gumbom za nastavljanje zunanjih ogledal.

  

Z naraščanjem nadmorske višine se avtomatsko zmanjšuje moč motorja.Nad 1.000 m nadmorske višine in za vsakih nadaljnjih 1.000 m je zato treba odšteti po 10 % od vlečene mase (dovoljena masa prikolice + dovoljena skupna masa vlečnega vozila).

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Naredi vtis. Ne le s svojim videzom. Tiguan