VW Tiguan 2016:4MOTION

Opcijski inteligentni  štirikolesni pogon 4MOTION v nekaj milisekundah poskrbi, da je vsako kolo krmiljeno glede na podlagoin se ne zavrti v prazno in ne blokira.Tako je na domala vsaki podlagi zagotovljena zanesljiva vlečna sila.  Pogon 4MOTION s tem prispeva k večjemu udobju.Poleg tega ga je mogoče kombinirati s sistemi za uravnavanje vozne dinamike, kot so elektronski nadzor stabilnosti, regulacija zdrsa pogonskih koles (ASR), regulacija vlečnega momenta motorja (MSR) in elektronska zapora diferenciala (EDS).

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Naredi vtis. Ne le s svojim videzom. Tiguan