Vsak dan nova odkritja.In tudi vsako noč.

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno

Tiguan Allspace v notranjosti jemlje dih z veličastnimi razgledi. Opcijsko je namreč lahko opremljen z izjemno velikim panoramskim dvižno-pomičnim strešnim oknom.Ob odpiranju vrat vam bo dobrodošlico izrekla prijetna svetloba v prostoru za noge - ko boste zagnali motor, se ji bo pridružila še impresivna osvetlitev armaturne plošče.Jakost ambientne osvetlitve lahko udobno nastavljate prek sredinskega zaslona.

   

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.