Dobra vidljivost brez bleščanja.

Dynamic Light Assist.

Opcijski sistem za dinamično uravnavanje dolgih luči Dynamic Light Assist vam omogoča, da ves čas vozite z vključenimi dolgimi lučmi.Avtomatsko se aktivira pri hitrosti od 60 km/h in v popolni temi.Kamera zaznava vozila, ki vozijo spredaj in po nasprotnem voznem pasu, in sistem s funkcijo zakrivanja delno zasenči dolge luči.Pri tem se upošteva tudi vpliv cestne razsvetljave.Na ta način je v najrazličnejših prometnih situacijah zagotovljena zelo dobra osvetlitev cestišča.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.