Nanje se lahko zanesete tako v vsakodnevnih situacijah kot tudi v nujnih primerih.

Car-Net Security & Service.

Naj gre za količino goriva v rezervoarju, število prevoženih kilometrov ali informacije o naslednjem servisnem pregledu: s serijskimi storitvami Car-Net Security & Service boste vedno imeli pregled nad pomembnimi podatki o vozilu. Storitve so vam poleg tega lahko v pomoč tudi v kritičnih situacijah. V primeru hude nezgode, med katero se sprožijo varnostne blazine, sistem avtomatsko posreduje podatke o vozilu in njegovi lokaciji Volkswagnovemu centru za klice v sili.

Na ta način je poskrbljeno za takojšnje obveščanje pristojne reševalne službe, med drugim se posreduje tudi podatek o številu potnikov v vozilu. Vozniku je do prihoda reševalcev zagotovljena pomoč prek telefonske povezave. 

1. Za uporabo storitev Car-Net Security & Service je z družbo Volkswagen AG treba preko spleta skleniti ločeno pogodbo. Če kupec želi izkoristiticelotno obdobje nudenja storitev, mora po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net. Storitev Klic v sili je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila. Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Za uporabo brezplačne aplikacije Car-Net sta potrebna pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Security & Service so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se uporabnik lahko obrne na svojega mobilnega operaterja.

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Pooblaščena servisna delavnica
Tiguan Allspace

Tiguan Allspace