Da bodo v vozilu nadvse udobno lahko sedeli tudi vaši najmlajši.

Integrirani otroški sedež.

Svoj novi Sharan lahko po želji naročite z enim ali dvema integriranima otroškima sedežema. Integrirani otroški sedeži so primerni za otroke, starejše od treh let. Poleg tega vam serijska pritrdišča ISOFIX omogočajo, da na avtomobilske sedeže v drugi vrsti varno vpnete do tri otroške sedeže. Tako bodo tudi na daljših vožnjah otroci sedeli udobno, varno in svoji starosti primerno.

Za uporabo storitev We Connect uporabnik potrebuje uporabniški račun Volkswagen ID in se mora z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect.Poleg tega mora prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus.Za We Connect Plus ima uporabnik po prevzemu vozila 90 dni časa, da pri družbi Volkswagen AG registrira svoje vozilo in izkoristi celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri