VW Passat: radio in navigacija

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Ponudba serijske in dodatne opreme vključuje dva radia in dva navigacijska sistema, ki se razlikujejo v vrsti zaslona in možnostih za priklop zunanjih naprav.

Serijski radio Composition Colour lahko upravljate preko barvnega zaslona na dotik z diagonalo 12,7 cm. Sistem bere podatke z SD-kartic in sprejema radijske postaje v območju FM/AM. Poleg tega ima multimedijsko vtičnico AUX-IN za priklop zunanjih avdioenot in CD-predvajalnik. Osem zvočnikov zagotavlja, da na vseh sedežih potniki lahko uživajo v dobri kakovosti predvajanja.

Opcijski radio Composition Media (serijsko od izvedbe Comfortline dalje) je prav tako opremljen z osmimi zvočniki. Ponuja enake možnosti za priklop zunanjih naprav kot radio Composition Colour, poleg tega pa ima Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnimi telefoni. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 16,5 cm.

Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 16,5 cm. Poleg tega je opremljena z osmimi zvočniki, radijskim sprejemnikom za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dvema režama za SD-kartice, priključkoma AUX-IN in USB ter pripravo za mobilni telefon z Bluetooth vmesnikom. Nadvse praktičen je tudi senzor približevanja: ko prst približate upravljalnemu polju na zaslonu, se to polje poveča. Upravljanje je tako enostavnejše in varnejše.

In če želite še več: opcijski navigacijski sistem Discover Pro je multimedijski sistem za najzahtevnejše kupce. Opremljen je z zaslonom z diagonalo 20,3 cm in internim bliskovnim pomnilnikom, njegov adut pa je tudi pregleden 3D-prikaz zemljevidov. Glasovno upravljanje se odziva na izgovorjena imena krajev in ulic ter po navodilih izračuna pot. Sistem poleg tega zvišuje raven udobja pri telefoniranju: prostoročno telefoniranje je z Bluetooth tehnologijo nadvse preprosto.

 

Prenosi in posodobitve za Volkswagnove radijske in navigacijske sisteme

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Pooblaščena servisna delavnica

Passat. Tako suveren kot vi.