Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Pooblaščena servisna delavnica

POSNELI SMO TV OGLAS NA ELEKTRIKO TEKAČEV

15.10.2018

Med pripravami na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton ste tekači na e-stezah ustvarili toliko elektrike, da je zadostovala za snemanje 30-sekundnega oglasa. Hvaležni smo vsem za dragocen doprinos energije in ponosni, da smo lahko tudi z vašo pomočjo uspešno izpeljali ta izjemen projekt.  

 

Poglejte video, ki prikazuje, kako smo to naredili. Vabljeni v ozadje snemanja oglasa.

 

 

S snemanja TV oglasa za Volkswagen. Posneli smo ga na elektriko, ki ste jo ustvarili tekači.

Akumulirano električno energijo, ki ste jo generirali tekači na e-stezah, smo usmerili tudi v snemanje čisto pravega TV oglasa. Ta je prvi v celoti posnet na elektriko, ki so jo ustvarili tekači. K temu zgodovinskemu projektu ste prispevali tudi vi, oglas pa si lahko ogledate tukaj .

 

S snemanja TV oglasa za Volkswagen. Posneli smo ga na elektriko, ki so jo ustvarili tekači.

Energijo teka, ki se sprošča med pripravami na Volkswagen 23. Ljubljanski maraton, spreminjamo v elektriko. V ta namen smo razvili e-stezo, na kateri lahko s tekom generiraš električno energijo. 

Zbrano elektriko vseh tekačev bomo shranili in z njo posneli TV oglas, sodelujoči pa boste navedeni pri projektu Volkswagen Čista moč

Klikni na čistamoč.si in preizkusi e-steze na različnih točkah v Ljubljani.

 

 

 

 

 

Razvojni strokovnjaki spregovorijo o projektu in razvoju e-steze. Vabljeni k ogledu.

Za tek potrebujemo energijo, tako kot za vsak premik v življenju. Nič novega. Pa ste vedeli, da bi lahko energijo, ki jo sicer porabimo za tek, pretvorili v električno energijo in z njo napajali vsakodnevne naprave?  

Med pripravami na letošnji Volkswagen Ljubljanski maraton pripravljamo poseben projekt. Energijo teka bomo pretvorili v električno in prikazali njeno neustavljivo moč.   

Kliknite na čistamoč.si in preverite, koliko elektrike je v vas.