Pogled ostaja usmerjen na cesto.

Projicirni sistem

Še bliže v vidnem polju ne gre: opcijski projicirni sistem za prikaz najpomembnejših informacij kot projekcijsko površino uporablja vetrobransko steklo. Hitrost, obvestila asistenčnih sistemov ali navigacijski napotki - vedno boste z vsem seznanjeni, ne da bi morali pogledovati v kombinirani instrument ali na zaslon navigacijskega sistema. Projekcija je jasno vidna, celo ko vetrobransko steklo osvetlijo luči nasproti vozečih vozil, poleg tega pa lahko sami določite položaj projekcije na vetrobranskem steklu. Po želji lahko projicirni sistem kadarkoli tudi izključite.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.