Tako individualen kot vi.

Oblikovanje po lastnih predstavah.

Pri notranjosti izvedbe T-Roc Design je več kot dovolj prostora za vaš osebni okus.Sami se odločite za barvo čelne plošče na armaturni plošči.Vaša najljubša barva bo potem krasila tudi stranske dekorativne elemente in ploščo na sredinski konzoli.Tudi tekstilne sedežne prevleke Tracks 4 se bodo barvno ujemale z vašo izbiro.Dobro pri tem je:žlahtna eleganca ali izstopajoč magnet za oči - na koncu vedno sami odločite, kaj vam je bolj pisano na kožo.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. Novi T-Roc.