Klimatska naprava

V Arteonu je 3-conska klimatska naprava Air Care Climatronic na voljo serijsko. Kombinacija z opcijskim elegantnim panoramskim dvižno-pomičnim strešnim oknom iz stekla, ki ga je z električnim upravljanjem mogoče privzdigniti in odpreti v vzdolžni smeri, daje zunanjosti vozila izrazito eleganten videz, obenem pa odpira čudovit razgled proti nebu. Zaradi obilice dodatne svetlobe ustvarja občutek večje prostornosti.

Novi Arteon je poleg tega opcijsko opremljen z inovativnim brezžično ogrevanim in IR-odbojnim vetrobranskim steklom,ki zmanjšuje učinek bleščanja.

Z zatemnjenim zadnjim steklom (opcijsko) in pripadajočimi zatemnjenimi zadnjimi stranskimi stekli so potniki na zadnjih sedežih zaščiteni pred sončno pripeko, poleg tega je tako poudarjen elegantni videz Arteona.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.