Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Informacije za potrošnike

Informacije EU o porabi goriva in emisijah CO2 v skladu z Uredbo (ES) 715/2007: Navedene vrednosti so bile izmerjene skladno s predpisanimi merilnimi postopki iz Uredbe (ES) 715/2007. Podatki se ne navezujejo na eno samo vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni zgolj primerjavi med različnimi tipi vozil. Cene predmetnega vozila lahko zato odstopajo od ponudbe tako navzgor kakor tudi navzdol. Zlasti dodatna in dopolnilna oprema (npr. širše pnevmatike, klimatska naprava, strešni nosilci itd.) lahko povzročijo odstopajoče vrednosti porabe in emisij CO2. To lahko pomeni višji DMV.

Več informacij o emisijah CO2 in vrednostih goriva preberite tukaj.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen