Zapri meni
Zapri

Golf GTI Performance

 

Moč, ki pospeši utrip srca. Golf GTI Performance.

Upornik se znova podaja na cesto, kjer bo ponovno deležen nemalo pozornosti, voznik pa se lahko nadeja še večjega užitka v vožnji in obilice vznemirljivih občutkov.

Oprema in dizajn

Poleg kakovostne opreme in prečiščenega dizajna so ključna odlika vsakega Volkswagna tudi številne možnosti za individualizacijo, s katerimi lahko Golf GTI Performance še bolj prilagodite lastnim željam. Bogata izbira vam bo vzela sapo.

Zunanjost Spoznajte kultni videz legende.

Golf GTI ostaja jasno prepoznaven tudi v najnovejši generaciji. Pri tem boste takoj opazili, da skromnost ni njegova čednost. Prav nasprotno. Brez zadržkov razkriva, kaj vse zmore.

Notranjost Tudi v motošportu je prostor za eleganco.

Športen, legendaren in zavezan tradiciji:notranjost Golfa GTI Performance navdušuje s kakovostno, markantno in za GTI-modele značilno opremo in ima med drugim svojstveno armaturno ploščo, kariraste športne sedeže ter kapice za pedale iz legiranega jekla.

Luči Nekaj se vam bo posvetilo že prvi hip.

Svetlobna grafika Golfa GTI Performance zna poskrbeti za nepozaben vtis. LED-žarometi z rdečo okrasno letvijo vzdolž markantne linije dnevnih luči in zadnje LED-luči z dinamičnimi smerniki zagotavljajo dobro vidljivost in obenem poudarjajo športne poteze zunanjosti.

Platišča Z njimi boste pritegnili marsikateri zavidljiv pogled.

Nič ne zaznamuje podobe stranskega dela športnega avtomobila tako zelo kot platišča. Dinamična aluminijasta platišča iz ponudbe serijske in dodatne opreme impresivno poudarjajo športni značaj Golfa GTI Performance, obenem pa odstirajo pogled na markantne rdeče lakirane zavorne čeljusti.

Infotainment.

Golf ponuja številne možnosti za udobno in preprosto uporabo sodobnih tehnologij – ne glede na to, ali želite telefonirati med vožnjo, spremljati aktualne prometne informacije, poiskati navigacijske napotke do izbranega cilja ali preprosto le poslušati svoje najljubše skladbe.

Funkcije infotainment sistemov

Radijski sistemi

Nazaj na pregled

Po želji lahko seveda tudi le poslušate radio.

Med vožnjo radi poslušate glasbo, vendar pa hkrati želite biti z vsem na tekočem in se ne želite odpovedati prvovrstnemu udobju? Potem vas bo za izvedbo GTI serijski radio Composition Media navdušil.

Navigacija

Nazaj na pregled

Popolno razvedrilo na poti do vsakega cilja.

Dva opcijska navigacijska sistema se ponašata z vrsto inovativnih funkcij in lahko izpolnita domala vse želje. Tako lahko uživate v vrhunski kakovosti predvajanja glasbe in zanesljivo dosežete vsak cilj.

Car-Net Guide & Inform

Nazaj na pregled

Bodite vedno seznanjeni z aktualnim dogajanjem.

S storitvami Car-Net Guide & Inform boste kadarkoli lahko poiskali vznemirljive cilje v svoji okolici, prvo prosto parkirno mesto ali pa najbližji bencinski servis.

Car-Net App-Connect

Nazaj na pregled

Popolna povezljivost.

Car-Net App-Connect so v osnovi tri inovativne tehnologije, s katerimi je aplikacije s pametnega telefona mogoče prezrcaliti na zaslon infotainment sistema v vozilu – to so tehnologije MirrorLink™, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™.

Telefonija

Nazaj na pregled

Poenostavite si komuniciranje.

Vzemite si čas za pogovor. A pri tem imejte obe roki ves čas na volanu. Golf vam to omogoča z dvema opcijskima telefonskima vmesnikoma, ki zagotavljata najvišjo raven udobja.

Asistenčni sistemi.

Inteligentni asistenčni sistemi zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo .In čeprav boste le redko dejansko občutili delovanje naprednih tehnologij, vas bo ves čas spremljal prijeten občutek. Zavedali se boste namreč, da vam nenehno stojijo ob strani.

Asistenčni sistemi

Front Assist in ACC

Nazaj na pregled

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

Z serijskim sistemom za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) bo vsaka vožnja bolj sproščena. Sistem za nadzor prometa Front Assist, ki je na voljo z mestno funkcijo zaviranja v sili in funkcijo zaznavanja pešcev, je tudi serijski.

Asistenca za zastoje in Emergency Assist

Nazaj na pregled

Da nikdar več ne boste imeli občutka, da ste obtičali na mestu.

Asistenca za zastoje vas razbremeni pri vožnji, ki vam zaradi pogostega ustavljanja in speljevanja para živce, in pomaga preprečevati nezgode, do katerih pogosto pride v zastojih. Opcijska asistenca Emergency Assist lahko prepozna, da voznik ne zmore več upravljati vozila, in delno prevzame krmiljenje.

Dynamic Light Assist

Nazaj na pregled

Kljub vozilom na nasprotnem voznem pasu lahko vaša stran ostane optimalno osvetljena.

Mar ne bi bilo bolj udobno, če bi ponoči na regionalnih cestah lahko ves čas vozili z dolgimi lučmi? To vam omogoča opcijski sistem Dynamic Light Assist, ki preprečuje, da bi z dolgimi lučmi zaslepili druge udeležence v prometu.

Senzor za mrtvi kot

Nazaj na pregled

Golf GTI vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali odpeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila in za vozilom.

Tehnologija.

Golf GTI Performance je s svojo močjo in športnostjo sinonim za popoln užitek v vožnji. Čvrsto športno podvozje zagotavlja več udobja, optimalen stik s podlago in boljši nadzor nad krmiljenjem.

Motor

Zagotovite si še večjo moč in obenem ohranite popoln nadzor.

Golf GTI Performance je sinonim za ultimativno športnost. Njegove enkratne zmogljivosti jemljejo dih in poskrbijo za nepozaben užitek v vožnji.

 

Več informacij

Progresivno krmiljenje

Odličen razlog za veselje pred vsakim ovinkom.

V Golfu GTI Performance serijska elektronska zapora diferenciala in serijsko progresivno krmiljenje prinašata še več užitkov med vožnjo po ovinkastih cestah. Omogočata namreč večjo vozno dinamiko, boljši stik s podlago in bolj neposreden nadzor nad krmiljenjem.

 

Več informacij

Športno podvozje

Karoserija Golfa GTI Performance je spuščena za 15 mm, poleg tega pa ima model športno podvozje s čvrsto nastavitvijo vzmeti, blažilnikov in stabilizatorjev.

 

Več informacij

Udobje.

Naj vam bo v vašem Golfu GTI Performance udobno. Bogat nabor osnovne opreme, preprosto upravljanje in številne komfortne opcije poskrbijo, da lahko vsak dan v njem uživate povsem sproščeno.

Golf GTI Performance ima športne sedeže po vzoru legendarnih predhodnikov.

Če cenite unikatne izdelke, boste pri Golfu GTI Performance že med vstopanjem doživeli tako imenovani aha-trenutek. Kajti kdor pomisli na Golf GTI, ima takoj pred očmi legendarni karirasti vzorec. Tudi aktualna GTI-generacija ostaja zvesta tej tradiciji.

Več informacij

Za odlično razpoloženje in popolno harmonijo zvoka.

DYNAUDIO Excite

Da glasba v avtomobilu lahko zveni celo bolje kot doma iz vaše hi-fi naprave? Opcijski avdiosistem DYNAUDIO je usklajen s prostorsko akustiko vozila in zagotavlja zvok, ki bo s svojo kakovostjo presegel celo vaša najvišja pričakovanja. 

Več informacij

Usnjeno oblazinjenje Vienna

Naj v notranjosti zavlada pridih razkošja.

Oblikujte si svojo lastno cono udobja: kakovostno in mehko usnje Vienna (dodatna oprema) v kombinaciji s komfortno zasnovanima sedežema za voznika in sovoznika ustvarja ambient na ravni luksuznega razreda.

Več informacij

Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Aktivni informacijski zaslon

Klasični merilnik hitrosti je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Aktivni informacijski zaslon (digitalni kombinirani instrument) je inovativna rešitev, ki vam nudi izjemno širok nabor informacij. Tako ne boste vedeli le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju. 

Več informacij

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen