Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Volkswagen INŠTRUKTOR

Začnite predvajati videoposnetek

 

 

 

Volkswagen INŠTRUKTOR je serija video vsebin, ki prikazujejo uporabo novih tehnologij vozil Volkswagen v praksi. Sedaj se vam ni treba več ukvarjati z goro teksta v priročniku, ampak se enostavno usedete v svojega Volkswagna, sledite videu in zaobvladate vse tehnologije v svojem vozilu. 

 

 

 

 

Naprava za prostoročno telefoniranje

Ker želimo, da so vaše roke vedno na volanu vam predstavljamo, kako enostavno povezati svoj mobilni telefon s sistemom za prostoročno telefoniranje.  Z obema rokama na volanu, bo vaša vožnja bolj varna in odgovorna. Srečno vožnjo vam želimo! 

Začnite predvajati videoposnetek

Sistem za nadzor prometa Front Assist

Sistem Front Assist je del serijske opreme vsakega modela Volkswagen. Naučite se ga uporabljati, saj pomaga prepoznavati kritične situacije pred vozilom in zmanjšati zavorno pot. Sproščeno in varno vožnjo vam želimo ob uporabi napredne tehnologije Volkswagen.

Začnite predvajati videoposnetek

Tempomat z avtomatskim uravanavanjem razdalje

V cestnem prometu ste lahko bolj sproščeni, če ohranjate zadostno razdaljo do spredaj vozečega vozila. Pri tem vam pomaga sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC), ki meri oddaljenost in hitrost spredaj vozečih vozil. Opremljen je s senzorjem, ki zaznava promet v območju pred vozilom. Sistem lahko v okviru svojih omejitev ohranja razdaljo do spredaj vozečega vozila do hitrosti 210 km/h.

Začnite predvajati videoposnetek

Easy Open & Easy Close

Po želji vam natovarjanje prtljažnika olajša funkcija Easy Open & Easy Close: ko želite v prtljažnik odložiti na primer težko nakupovalno košaro, vam je ni treba najprej postaviti na tla, da bi poiskali ključ - zadošča že, da z nogo zamahnete pod zadkom vozila, in pokrov prtljažnika se avtomatsko odpre. 

Začnite predvajati videoposnetek

Pomik sovoznikovega ogledala proti tlom pri vzvratni vožnji

Ste že kdaj pri parkiranju vzvratno imeli bližnje srečanje z robnikom, katerega niste videli v svojem desnem zunanjem vzvratnem ogledalu? Funkcija pomika proti tlom vam lahko prepreči marsikatero "nezgodo".

Začnite predvajati videoposnetek

Park Pilot /Park Assist

Poglejte si, kako vam lahko sistema za samodejno parkiranje in speljevanje Park Pilot in Park Assist prihranita veliko časa in živcev, ki bi jih sicer porabili za iskanje primernega parkirnega mesta ali za tesno parkiranje na mestnih ulicah. Mojstrsko parkiranje vam želimo!

Začnite predvajati videoposnetek

Sistem za prepoznavanje prometnih znakov

Kdaj spregledate prometni znak in ne veste kolikšna je omejitev hitrosti? Poglejte si, kako vam lahko sistem za prepoznavanje prometnih znakov pomaga, da ne boste več prekoračili dovoljene hitrosti na cesti.

Začnite predvajati videoposnetek