Za vse, ki v življenju cenijo malenkosti.

Z dvema, od izvedbe Life naprej serijskima USB-priključkoma na zadnjem delu sredinske konzole lahko potniki na zadnjih sedežih z eno samo potezo napolnijo MP3-predvajalnik, digitalno kamero ali mobilni telefon. Kot je že znano, je ta vedno prazen ravno takrat, ko ga najbolj potrebujemo.

Telefonski vmesnik Comfort

Ostanite dobro povezani.

Opcijski telefonski vmesnik Comfort je prava izbira za vse, ki želijo sproščeno in varno telefonirati tudi med vožnjo. Praktična rešitev: integrirani predal s funkcijo indukcijskega polnjenja in indukcijsko povezavo z zunanjo anteno vozila poskrbi za kar najboljšo kakovost sprejema pri prostoročnem telefoniranju. To je mogoče preprosto upravljati prek večfunkcijskega prikazovalnika, večfunkcijskega volana ali zaslona na dotik na vgrajenem radijskem sistemu. Dodaten USB-priključek omogoča priklop zunanjih naprav. 

Indukcijsko polnjenje.

Imate kabel za polnjenje pametnega telefona vedno pri sebi, če bi se slučajno izpraznila baterija? V novem T-Crossu ga ne boste več potrebovali. Mobilni telefon preprosto položite v sprednji predal, v katerem se bo indukcijsko napolnil. Pogoj je, da telefon podpira Qi-standard. Indukcijsko polnjenje je vključeno v opcijski telefonski vmesnik Comfort, lahko pa ga naročite tudi posebej.

 

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
T-Cross
Od € 16.206,-

Novi T-Cross.