Z obema rokama na volanu boste telefonirali varno.

Telefonski vmesnik Comfort.

Ne zamudite več nobenega telefonskega klica in kljub temu ostanite povsem osredotočeni na dogajanje v prometu. Udobno telefoniranje med vožnjo omogoča opcijski telefonski vmesnik Comfort.

Zagotavlja odlično razločnost govora: z digitalnim govornim procesorjem, kakovostnim mikrofonom v stropu in avtomobilskimi zvočniki. Za optimalen sprejem lahko povežete svoj pametni telefon z zunanjo anteno vozila. Povezava se vzpostavi indukcijsko, ko telefon odložite v poseben predal v sredinskem naslonu za roke. Tam je mobilni telefon varno shranjen, poleg tega pa ni dodatno potreben še nakup nosilca za telefon.

Več informacij o Volkswagnovi mobilni telefoniji

V okviru sistemskih omejitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri