Odprite in zaprite drsna vrata s pritiskom na tipko.

Električna drsna vrata.

Z desno roko nosite otroka, v levi imate nakupovalne vrečke - ko so z vami otroci, imate le redko proste roke. Za Sharan so zato kot dodatna oprema na voljo električna drsna vrata. Z zunanje strani jih lahko udobno upravljate z radijskim daljinskim upravljanjem v avtomobilskem ključu, ko ste v vozilu, pa enostavno pritisnete na tipko in vrata se avtomatsko odprejo. Vse to tudi pomeni, da se ne bo več zgodilo, da bi kdo z vrati preveč zaloputnil.

Za uporabo storitev We Connect uporabnik potrebuje uporabniški račun Volkswagen ID in se mora z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect.Poleg tega mora prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus.Za We Connect Plus ima uporabnik po prevzemu vozila 90 dni časa, da pri družbi Volkswagen AG registrira svoje vozilo in izkoristi celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri