Pozabite na prestavljanje in preprosto uživajte.

Menjalnik z dvojno sklopko DSG

Športnost ročnega menjalnika in udobje avtomatskega menjalnika: to sta le dve odliki, ki vam prinašata prednosti pri opcijskem menjalniku z dvojno sklopko DSG. Prek dveh medsebojno neodvisnih menjalniških sklopov se - odvisno od izbrane prestave - izmenično vzpostavlja povezava z motorjem, kar omogoča tekoče prestavljanje brez prekinitev v prenosu pogonske moči. Menjalnik z dvojno sklopko DSG prestavlja učinkoviteje, zato boste z njim porabili manj goriva kot s klasičnim avtomatskim menjalnikom.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri