Ohranite želeno smer vožnje in popoln pregled.

Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist.

Serijska asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist v okviru sistemskih omejitev pomaga zmanjšati nevarnost prometnih nezgod v primerih, ko voznik nenamerno zapelje z voznega pasu. S pomočjo kamere v predelu notranjega ogledala zaznava označbe na cestišču. Če preti nevarnost, da bo Sharan zapeljal z voznega pasu, vas Lane Assist na to opozori s korigiranjem zasuka volana. Aktivirani sistem se samodejno vključi pri prekoračitvi hitrosti 65 km/h. Pod hitrostjo 60 km/h ali pri aktiviranju smernikov se znova izključi.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri