Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Pisana druščina v akciji

09.10.2019

Volkswagnova pisana druščina v akciji čaka na vas! Preverite zapeljivo jesensko ponudbo vozil Volkswagen s prihranki do 4.500 €*. 

Akcija traja do 15.11.2019!

Video posnetek si lahko ogledate tukaj.

 

up!

Ob nakupu vozila up! prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 200 EUR.

Več o modelu up!

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila up!

Polo

Ob nakupu vozila Polo prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 200 EUR.

Več o modelu Polo

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Polo

T-Cross

Ob nakupu vozila T-Cross prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.000 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 250 EUR.

Več o modelu T-Cross

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila T-Cross

T-Roc

Ob nakupu vozila T-Roc prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 350 EUR.

Več o modelu T-Roc

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila T-Roc

Golf

Ob nakupu vozila Golf, Golf Variant ali Golf Sportsvan prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 2.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR**bon staro za novo v višini 500 EUR ter bon za zimske pnevmatike v višini 250 EUR.

Več o modelu Golf

Več o modelu Golf Variant 

Več o modelu Golf Sportsvan

Passat

Ob nakupu vozila Novi Passat ali Novi Passat Variant prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 400 EUR.

Več o modelu Novi Passat in Passat Variant

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Novi Passat in Passat Variant

Arteon

Ob nakupu vozila Arteon prejmete prihranek v višini 1.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 500 EUR.

Več o modelu Arteon

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Arteon

Tiguan in Tiguan Allspace

Ob nakupu vozila Tiguan ali Tiguan Allspace prejmete prihranek v višini 1.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 550 EUR.

Več o modelu Tiguan in Tiguan Allspace

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Tiguan in Tiguan Allspace

Touran

Ob nakupu vozila Touran prejmete prihranek v višini 2.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 300 EUR.

Več o modelu Touran

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Touran

Sharan

Ob nakupu vozila Sharan prejmete prihranek v višini 3.000 EUR, bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 400 EUR.

 

Več o modelu Sharan

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Sharan

Touareg

Ob nakupu vozila Touareg prejmete bon za financiranje in zavarovanje v višini 1.500 EUR** ter bon za zimske pnevmatike v višini 800 EUR.

 

Več o modelu Touareg

Na konfigurator

Takoj dobavljiva vozila Touareg

Kombinirana poraba goriva 8,9−1,6 l/100km. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. *Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1.500 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu /operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana ali kreditu pri družbi Porsche Kredit in Leasing SLO d.o.o., leasing in posredovanje in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBON19. Več na www.porscheleasing.si. **Višina bona je odvisna od modela. Akcija traja do 15.11.19. Akcija ne velja za električna vozila. Slike so simbolne.