Videli boste lahko, kar se skriva v temi.

Asistenca za nočni vid

Opcijska asistenca za nočni vid spominja na visoko tehnologijo iz hollywoodskih uspešnic. Le da vam življenja ne naredi bolj napetega, temveč ravno nasprotno: z njo vožnja postane bolj sproščena. Infrardeča kamera nadzoruje območje pribl. 130 metrov pred vami in se odziva na toploto, ki jo oddajajo telesa.1 V klasičnem kombiniranem instrumentu ali v opcijskem digitalnem kombiniranem instrumentu se prikaže ustrezna toplotna slika. Če je situacija kritična, sistem aktivira opozorilo.1 Na ta način voznik prejme dodatno informacijo, ki mu pomaga zanesljivo prepoznati človeka ali na primer srno na cestišču - še zlasti, kadar je vidljivost zmanjšana zaradi megle ali dežja. Tako se lahko pravočasno odzove na nevarnost.

V okviru sistemskih omejitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Že naprodaj pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Novi Touareg.