Pokažite, kdo ste.

Značaj.

Dizajn modela T-Roc izkazuje značaj: kakovosten, visoko dovršen, avantgarden. Izstopajoč oblikovalski element je izraziti C-stebriček: sijoča letev poudarja kupejevsko, dolgo strešno linijo vozila. Markanten sprednji del in jasno izoblikovan stranski del T-Rocu hkrati omogočata močan in samozavesten nastop.

Športna kupejevska oblika in dolga medosna razdalja s kratkima previsoma optično podaljšata podobo kompaktnega križanca. Velika odprtina za dovod zraka spredaj, stranska pragova s črnimi hrapavimi obrobami kolotekov in mogočen difuzor zadaj pričajo o tem, kako veliko dinamike in užitka v vožnji ponuja T-Roc.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. Novi T-Roc.