Doživite športno vez med avtomobilom in cesto.

Podvozje.

Opcijsko športno podvozje zagotavlja še več užitka v vožnji in odlično vodljivost, saj ima čvrsto nastavitev vzmeti, blažilnikov in stabilizatorjev. Tako lahko optimalno izkoristite moč avtomobila in kljub temu ohranite nadzor.

Opcijsko progresivno krmiljenje¹ omogoča boljši nadzor pri športnem načinu vožnje in prinaša dodatno mero udobja pri vsakodnevni rabi. Tako je na primer pri parkiranju potrebna manjša moč za vrtenje volana, na ovinkastih cestah pa je zaradi neposrednejšega prenosa vozna dinamika boljša.

Na voljo pozneje.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. Novi T-Roc.