Izstopajte iz množice.

Dvobarvno lakiranje.

Z barvo karoserije vašega T-Roca lahko kombinirate še eno barvo, ki zajema streho, zunanji ogledali in A-stebrička. Poleg osnovnega laka se lahko pri izvedbi Sport po želji odločite za črno ali bleščeče rdečo barvo, s čimer še bolj poudarite športnost vašega T-Roca. Za izvedbo Style lahko izbirate med črno, čisto belo, hrastovo rjavo kovinsko ali bleščeče rdečo. Ne glede na izbiro barvne kombinacije boste s svojo najljubšo barvo ustvarili zanimiv kontrast ali dosegli šarmanten učinek, ki bo ostalim ostal v spominu in bo odločilno zaznamoval značaj vašega T-Roca.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. Novi T-Roc.