Ustvarite individualne svetlobne poudarke.

Ambientna osvetlitev.

Naj notranjost vašega Passata zažari v novem sijaju: z opcijsko ambientno osvetlitvijo v notranjosti ustvarite individualno svetlobno vzdušje. V dveh izvedbah z do 10 oz. z do 30 barvami lahko ustvarite primerno vzdušje za skoraj vsako razpoloženje - pa naj bo zatemnjeno ali bleščeče svetlo. Osvetlitev dekorativnih letev je mogoče enostavno upravljati prek zaslona radia ali navigacijskega sistema.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani www.volkswagen.si

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke. S klikom na ‘Sprejmi’ potrjujete, da se strinjate z uporabo piškotkov.
Sprejmi in nadaljuj
Zapri meni
Zapri

Visoka raven udobja za boljšo kakovost življenja. Novi Passat.