Izpopolnjen za kratke zavorne poti.

Elektromehanski ojačevalnik zavorne moči.

Če morate nenadoma zmanjšati hitrost, naj bi se zavora vašega vozila odzvala učinkovito, brez zakasnitve. Elektromehanski ojačevalnik zavorne moči izboljšuje tudi asistirano vožnjo - z impresivnimi prednostmi:

  • Avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) prinaša še več udobja. Odmerjanje zavorne moči je z elektromehanskim ojačevalnikom zavorne moči še bolj precizno.

  • V kombinaciji z asistenco Front Assist s funkcijo zaznavanja pešcev se vaša zavorna pot lahko znatno skrajša.1 S tem se lahko zmanjšata nevarnost trčenja s pešcem in naletna hitrost.

V okviru sistemskih omejitev.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Visoka raven udobja za boljšo kakovost življenja. Passat.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen