Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Prostor za spontanost. Golf Variant.

 

Prostor za spontanost. Golf Variant.

Ni pomembno, kako veliki so vaši načrti - pripravljen je na vse in je tako prilagodljiv kot vi. Golf Variant vam ponuja veliko prostora, dinamičen dizajn, športen motor in številne asistenčne sisteme.

Oprema in dizajn.

Poleg kakovostne opreme in prečiščenega dizajna so ključna odlika vsakega Volkswagna tudi številne možnosti za individualizacijo, s katerimi lahko Golf še bolj prilagodite lastnim željam. Bogata izbira vam bo vzela sapo.

Zunanjost

Zunanjost
Dizajn, ki vzbuja veselje. Postavite ga vsem na ogled.

Golf Variant je več kot le praktičen avto za vsakodnevno rabo, kar že na prvi pogled razkrivajo njegov dinamično-elegantni dizajn in številni kakovostni detajli. Zaveda se, da boste njim vedno in povsod naredili odličen vtis, kar mu daje izrazito samozavesten značaj.

Več informacij

Notranjost

Notranjost
Odkrijte več prostora za udobje.

Ko se prostornost sreča z udobjem, kakovostjo in novimi tehnologijami - notranjost Golfa ima vse navedene odlike. Z enim samim ciljem: da bi bila vsaka vožnja kar se da sproščena.

Več informacij

Luči

Luči
Z LED-tehnologijo Golf Variant zasije v še večjem sijaju.

Cilj vedno jasno pred očmi - Golf Variant se ponaša s sodobno tehnologijo žarometov in še z vrsto drugih praktičnih elementov opreme.

Več informacij

 

Platišča

Platišča
Ponudba platišč za Golf Variant – pustite se zapeljati.

Katera kombinacija pnevmatik in platišč7 najbolj pristaja Golfu Variant? O tem ima seveda vsak svoje mnenje. Vsekakor pa velja, da aluminijasta platišča poudarjajo športni značaj Golfa Variant.

Več informacij

Glavne značilnosti Golfa Variant iz različnih zornih kotov.

Infotainment.

Golf ponuja številne možnosti za udobno in preprosto uporabo sodobnih tehnologij - ne glede na to, ali želite telefonirati med vožnjo, spremljati najnovejše prometne informacije, poiskati navigacijske napotke do izbranega cilja ali preprosto le poslušati najljubše skladbe.

Radijski sistemi in navigacija

Radijski sistemi in navigacija
Popolna glasbena podlaga na poti do vsakega cilja.

Ko se vozite z Golfom Variant, ste vi tisti, ki odloča o programu. Za to sta vam na voljo dva radijska sistema z ustreznimi zvočniki, enostavnim načinom upravljanja in številnimi možnostmi za priklop zunanjih naprav. Odločite se lahko tudi za enega od dveh navigacijskih sistemov, ki prav tako izpolnita domala vse želje. 

Več informacij

DYNAUDIO Excite

DYNAUDIO Excite
Za odlično razpoloženje in popolno harmonijo zvoka.

Da glasba v avtomobilu lahko zveni celo bolje kot doma iz vaše hi-fi naprave?Opcijski avdiosistem DYNAUDIO Excite je usklajen s prostorsko akustiko vozila in zagotavlja zvok, ki bo s svojo kakovostjo presegel celo vaša najvišja pričakovanja.

Več informacij

Telefonija

Telefonija
Poenostavite si komuniciranje.

Vzemite si čas za pogovor. A pri tem imejte obe roki ves čas na volanu. Golf Variant vam to omogoča z dvema opcijskima telefonskima vmesnikoma, ki zagotavljata najvišjo raven udobja. 

Več informacij

 

Car-Net Guide & Inform

Car-Net Guide & Inform
Bodite vedno seznanjeni z aktualnim dogajanjem.

S storitvami Car-Net Guide & Inform boste kadarkoli lahko poiskali vznemirljive cilje v svoji okolici, prvo prosto parkirno mesto ali pa najbližji bencinski servis. Med drugim vam bodo na voljo tudi novice z interneta.

Več informacij

Car-Net App-Connect

Car-Net App-Connect
Popolna povezljivost.

Car-Net App-Connect so v osnovi tri inovativne tehnologije, s katerimi je aplikacije s pametnega telefona mogoče prezrcaliti na zaslon infotainment sistema v vozilu - to so tehnologije MirrorLink™, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™.

Več informacij

Asistenčni sistemi

Inteligentni asistenčni sistemi zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. In čeprav boste le redko dejansko občutili delovanje naprednih tehnologij, vas bo ves čas spremljal prijeten občutek. Zavedali se boste namreč, da vam nenehno stojijo ob strani.

Asistenčni sistemi

Front Assist in ACC

Nazaj na pregled

V prometnem vrvežu lahko ostanete povsem sproščeni.

Z opcijskim sistemom za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC), ki je od izvedbe Comfortline naprej serijski bo vsaka vožnja bolj sproščena. Serijski sistem za nadzor prometa Front Assist je na voljo z mestno funkcijo zaviranja v sili in funkcijo zaznavanja pešcev.

Asistenca za zastoje in Emergency Assist

Nazaj na pregled

Da nikdar več ne boste imeli občutka, da ste obtičali na mestu.

Asistenca za zastoje vas razbremeni pri vožnji, ki vam zaradi pogostega ustavljanja in speljevanja para živce, in pomaga preprečevati nezgode, do katerih pogosto pride v zastojih. Opcijska asistenca Emergency Assist lahko prepozna, da voznik ne zmore več upravljati vozila, in delno prevzame krmiljenje.

Trailer Assist

Nazaj na pregled

Manevriranje s prikolico je lahko povsem preprosta naloga.

Prepustite delo izurjenemu mojstru in si ne delajte skrbi. Pri parkiranju in manevriranju s prikolico lahko vaš Golf Variant namesto vas vrti volan. Opcijska asistenca Trailer Assist vas tako občutno razbremeni.

Senzor za mrtvi kot

Nazaj na pregled

Golf vam lahko pomaga, ko želite zamenjati vozni pas ali odpeljati s parkirnega mesta.

Opcijski senzor za mrtvi kot z asistenco za odparkiranje vas med vožnjo v okviru sistemskih omejitev opozarja na vozila v mrtvem kotu. Pri vzvratnem izvozu s parkirnega mesta nadzoruje območje ob straneh vozila in za vozilom.

Udobje.

Naj vam bo v vašem Golfu Variant udobno. Bogat nabor osnovne opreme, preprosto upravljanje in številne komfortne opcije poskrbijo, da lahko vsak dan v njem uživate povsem sproščeno.

Prtljažnik
Panoramsko dvižno-pomično strešno okno
Usnjeno oblazinjenje
Aktivni informacijski zaslon

Prtljažnik
Bodite odlično pripravljeni tudi na večje transportne naloge.

Prtljažnik Golfa Variant ni le velik, pač pa tudi izjemno praktično zasnovan. Tako je že serijsko med drugim opremljen z nastavljivim prtljažnim dnom, pritrdilnimi obročki in poklopnim naslonjalom zadnjih sedežev.

Panoramsko dvižno-pomično strešno okno
Razgled, ki bo navdušil vse vaše sopotnike.

Bi radi poskrbeli za več svetlobe in svežega zraka, saj se zavedate, da to pomembno vpliva na razpoloženje? Potem se odločite za panoramsko dvižno-pomično strešno okno. To je tako veliko, da bodo ostrmeli celo potniki na zadnji sedežni klopi.

Usnjeno oblazinjenje
Odločite se za brezčasno eleganco.

Med vsako vožnjo lahko uživate v edinstvenem občutku, ki ga vzbuja ekskluzivno zasnovan ambient: kot dodatno opremo lahko za Golf Variant naročite elegantno usnjeno oblazinjenje in oblazinjenje ArtVelours, med drugim v kombinaciji z ogrevanjem sedežev in večfunkcijskim volanom, ki zagotavlja dober oprijem.

Aktivni informacijski zaslon
Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Klasični merilnik hitrosti je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Opcijski aktivni informacijski zaslon (digitalni kombinirani instrument) je inovativna rešitev, ki vam nudi izjemno širok nabor informacij. Tako ne boste vedeli le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

Tehnologija.

Prepričljiv adut sodobnih motorjev za Golf so varčnost, prožnost in moč. To je natanko tisto, kar potrebujete, če se radi vozite in ste veliko na poti, vendar pa ne želite imeti visoke porabe.

Zagotovite si prednosti, ki jih prinašata velika prožnost in majhna poraba.

Motorji

Bencinski motorji TSI in dizelski motorji TDI navdušujejo s suverenim razvojem moči in nizko porabo.

Več informacij

Preprosto odklopite in prihranite gorivo.

Aktivno upravljanje valjev

Kadar motorju med vožnjo ni treba zagotavljati polne moči, deluje le z dvema valjema, česar pa praktično ne boste občutili. To omogoča sistem izklapljanja valjev, s katerim boste lahko občutno zmanjšali porabo goriva.   

Več informacij

Ne izgubite tal pod nogami.

4MOTION

Se tudi na mokri podlagi in na slabo vzdrževanih cestah ne želite odpovedati odlični vlečni sili? Z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION vam je ta zagotovljena domala povsod. 

Več informacij

Golf Variant se prilagaja vašemu načinu vožnje.

Izbira voznega profila

Vozite raje varčno ali športno? Ali pa se vam zdi pomembnejše udobje? Z opcijskim sistemom za izbiro voznega profila lahko prilagodite vozne lastnosti avtomobila svojemu načinu vožnje, stanju cestišča in prometni situaciji.

Več informacij

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen