Robustna zunanjost, udobna notranjost.

Dobrodošli doma:kakovostno zasnovana notranjost Golfa Alltrack vas bo navdušila že prvi hip.Dekorativne obrobe v izvedbi Polar Night Black na armaturni plošči in sredinski konzoli ter ekskluzivne dekorativne letve v izvedbi New Brushed Dark Metal na vratih in nad sovoznikovim predalom dajejo potniškemu prostoru pridih razkošja.

Nežno plat Golfa Alltrack poudarjajo kakovostne tekstilne sedežne prevleke Summits, ki so prijetne na otip in obenem izjemno trpežne.Kot dodatna oprema je za opcijske športne sedeže na voljo oblazinjenje ArtVelours, pri katerem so stranice sedežev oblečene v material z videzom velurja.Opcijska črna stropna obloga, sprednji sredinski naslon za roke, pedali z videzom aluminija in ambientna osvetlitev poudarjajo elegantne poteze notranjosti in med terensko vožnjo ustvarjajo popoln kontrast z okolico.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Za brezpotja brez skrbi. Golf Alltrack.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen