Navigacija

Navigacija je lahko tako zelo udobna.

Opcijski navigacijski sistem Discover Media vam v Arteonu pomaga najti optimalno pot do izbranega cilja. Z integrirano Bluetooth tehnologijo je bistveno udobnejše tudi prostoročno telefoniranje. Upravljanje navigacijske funkcije Discover Media poenostavlja zaslon, ki je občutljiv na dotik. Sistem ima nadalje še CD-predvajalnik, priključke USB, ki podpirajo tudi Applove naprave, ter režo za SD-kartico, ki omogoča predvajanje MP3- in WMA-datotek. In če želite še več: opcijski navigacijski sistem Discover Pro je infotainment sistem za najzahtevnejše kupce. Opremljen je z zaslonom na dotik z diagonalo 23,4 cm in internim bliskovnim pomnilnikom, njegov adut pa je tudi pregleden 3D-prikaz zemljevidov. Glasovno upravljanje se odziva na izgovorjena imena krajev in ulic ter po navodilih izračuna pot. S priključenim telefonom lahko izbrano osebo nadvse preprosto pokličete tako, da izgovorite njeno ime, shranjeno v telefonskem imeniku. Tako imate obe roki ves čas na volanu in se povsem osredotočite na dogajanje v prometu.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Oblika, ki navdušuje. Arteon.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen