Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

up! GTI

Začnite predvajati videoposnetek

Majhne dimenzije, velika moč. Res je majhen, a ga prav gotovo nihče ne bo spregledal. Že na prvi pogled je namreč jasno: to je najbolj športen up! vseh časov. In najmočnejši. Opremljen je namreč z 1,0-litrskim motorjem TSI s 85 kW (115 KM). Tako ga bodo stežka dohajali celo najbolj občudujoči pogledi.

Glavne značilnosti

Pravi GTI v vseh pogledih.

Sprednji del

Res je majhen, a ga prav gotovo nihče ne bo spregledal. Že na prvi pogled je namreč jasno: novi up! GTI povsem upravičeno nosi svoje ime. Ob straneh vzbujajo pozornost dekorativne črte, ki so specifična lastnost GTI-modela. In tudi vsak drug detajl - od športne zasnove sprednjega dela in mreže hladilnika do zatemnjenih zadnjih stranskih stekel in bleščeče rdečih zavornih čeljusti - obljublja: prvinski GTI-občutek, skoncentriran na 362,8 cm.

           

Zavidljivi pogledi serijsko.

Zadek

Velika moč in lahka kategorija v enem. Nič čudnega torej, da novi up! GTI hitro pusti vse za seboj. Prav zato je še kako pomembno, da ima izrazito markanten zadek. Kromirana izpušna cev, črn difuzor in usmernik zraka nad zadnjim steklom že v mirovanju dajejo jasno vedeti: to je najbolj športen up! vseh časov.

 

Znate ohraniti mirno kri?

Notranjost

GTI-geni so dominantni geni. To med drugim potrjujejo sedeži s karirastim vzorcem "clark", čelna plošča armature v izvedbi "pixels red", posebna glava prestavne ročice, ki jo tako kot kariraste sedežne prevleke lahko najdemo le pri GTI-modelih, ter rdeči okrasni šivi na večfunkcijskem volanu. Ti in še drugi detajli, kot so elegantni kromirani elementi in rdeča ambientna osvetlitev, bodo poskrbeli, da vas bo pri novem up! GTI v hipu preplavilo neustavljivo navdušenje.

 

Prepričljive zmogljivosti. Tudi na podatkovni avtocesti.

Multimedijski sistemi

Novi up! GTI tudi na multimedijskem področju vozi po prehitevalnem pasu. Na primer z radiom "composition phone", ki ga prek Bluetooth tehnologije lahko povežete s svojim pametnim telefonom. Ali pa s klimatsko napravo "climatronic", ki skrbi za pravo temperaturo in čist zrak. Sistem "maps + more dock" vam omogoča, da svoj pametni telefon preprosto povežete z novim up! GTI in prikličete navigacijske napotke za pot do izbranega cilja. Ustrezna aplikacija prav tako hitro omogoči povezavo z vozilom, vašimi prijatelji ali predvajalnimi seznami. Opcijski avdiosistem "beats" prepriča z močjo 300 W in specifičnim zvokom proizvajalca Beats, ki ga dinamično porazdeljuje po celotnem potniškem prostoru.

 

 

 

Galerija

Oglejte si model up! GTI iz vseh zornih kotov.

Oglejte si model up! GTI iz vseh zornih kotov.

Nadaljnji koraki