VW Tiguan: radio in navigacija

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Ponudba serijske in dodatne opreme vključuje dva radia in dva navigacijska sistema, ki se razlikujejo v številu zvočnikov, vrsti zaslona in možnostih za priklop zunanjih naprav.

Radio Composition Colour lahko upravljate preko barvnega zaslona na dotik z diagonalo 12,7 cm. Sistem bere podatke z SD-kartic in sprejema radijske postaje v območju FM/AM. Poleg tega omogoča priklop zunanjih avdioenot in ima CD-predvajalnik. Osem zvočnikov zagotavlja, da na vseh sedežih potniki lahko uživajo v dobri kakovosti predvajanja.

Opcijski radio Composition Media (serijsko od izvedbe Comfortline dalje) je opremljen z osmimi zvočniki. Ponuja vse možnosti za priklop zunanjih naprav, ki so bile naštete pri predhodno navedenih modelih, opremljen pa je tudi z MP3/CD-predvajalnikom ter Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnimi telefoni. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 20,3 cm.

Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 20,3 cm. Poleg tega je opremljen z osmimi zvočniki, radijskim sprejemnikom za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dvema režama za SD-kartice, priključkoma AUX-IN in USB ter pripravo za mobilni telefon z Bluetooth vmesnikom.

In če želite še več: navigacijski sistem Discover Pro je multimedijski sistem za najzahtevnejše kupce. Opremljen je z zaslonom z diagonalo 20,3 cm in internim bliskovnim pomnilnikom, njegov adut pa je tudi pregleden 3D-prikaz zemljevidov. Glasovno upravljanje se odziva na izgovorjena imena krajev in ulic ter po navodilih izračuna pot. Sistem poleg tega zvišuje raven udobja pri telefoniranju: prostoročno telefoniranje je z Bluetooth tehnologijo nadvse preprosto.

 

Prenos aktualnih navigacijskih podatkov

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Tiguan. Zdaj v novih izvedbah Edition.