Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
T-Cross
Od € 16.002,-

Novi T-Cross.

Tako poseben je lahko vsakdanjik. Nabito poln talentov: novi T-Cross je funkcionalen in raznolik. S svojim videzom križanca, možnostmi za individualizacijo in svojo visoko vsakodnevno uporabno vrednostjo je popolna kombinacija variabilnosti in kompaktnosti. Skratka, pripravljen je na skoraj vsako pustolovščino.

Zunanjost

Suveren nastop s dizajnom kompaktnega križanca.

Novi T-Cross povezuje urbanost s funkcionalnim dizajnom: dolgi pokrov motornega prostora in široka mreža hladilnika mu dajeta markantno podobo. S svojo izrazito karoserijo ta multitalent povsod naredi odličen vtis: v mestu, pri vsakodnevni uporabi in na terenu.

 

Notranjost
Luči
Platišča in pnevmatike.
Notranjost

Tako individualna kot vaš okus.

Glavne značilnosti v notranjosti so ambientna osvetlitev, kakovostne tekstilne sedežne prevleke in opcijski stilski paketi v treh različnih izvedbah. Notranja oprema nudi tako udobje na najvišji ravni kot možnost prilagajanja po meri posameznika.

 

 

Luči

Jasni argumenti. Že na prvi pogled.

Novi T-Cross izžareva veliko karizmo: s serijskimi LED-dnevnimi lučmi in halogenskimi žarometi se mestni SUV predstavlja v popolni luči. Izvedba Style je poleg tega opremljena z LED-žarometi.

 

 

Platišča in pnevmatike.

Zaokroženo: program platišč za T-Cross.

S katerimi platišči bo vaš T-Cross najlepše zasijal, odločate vi. Z obsežnim programom platišč* izbira ne bo prav lahka: 16- do 18-colska aluminijasta platišča bodo vašemu T-Crossu dala izrazito individualno noto, na primer 18-palčna aluminijasta platišča Nevada** v črni barvi s polirano površino.

 

* Vozila Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami. Podrobnejše informacije o ponudbi pnevmatik dobite pri partnerjih Volkswagen. 

** Ta platišča so ponudba podjetja Volkswagen R.

 

Pokaže svojo pravo barvo. Novi T-Cross je prilagodljiv kot noben drugi: z opcijskimi stilskimi paketi v črni, energično oranžni in bambusovo zeleni barvi, ki so na voljo od izvedbe Life naprej, boste T-Cross odeli v nezamenljiv videz, s katerim bo postal prava stilska ikona.

Stilski paket v energično oranžni barvi

Notranjost oblikujte povsem v skladu s svojim okusom.

Opcijski stilski paket v energično oranžni barvi bo zagotovo pritegnil poglede. Vaš T-Cross bo s posrečeno barvno kombinacijo energično oranžne in sive barve pri dizajnu dekorativnih elementov pravi trendsetter.

Stilski paket v črni barvi

Vi določite individualni videz notranjosti.

Imate radi preproste barve in športen slog? Potem je za vas idealen opcijski stilski paket v črni barvi: s poudarki v notranjosti, kot so dekorativni elementi v visokosijajni črni in sivi barvi, bo vsaka vožnja v vašem T-Crossu pustila nepozaben vtis.

 

Stilski paket v bambusovo zeleni barvi

 Želite notranjost čisto po svojem okusu? Izvolite.

Bistvo je v pravi kombinaciji barv: notranjost svojega T-Crossa lahko po želji popestrite z barvnimi poudarki. S sredinskimi deli sedežev in notranjo stranjo sedežnih stranic v turkizni, oranžni in platinasto sivi barvi ter elegantnim dizajnom dekorativnih elementov v črni in sivi barvi bo notranjost vašega vozila prava paša za oči.

Ravno pravi za vse, ki se ne prilagajajo. Prilagodite novi T-Cross svojim lastnim predstavam in izbirajte med izvedbami opreme T-Cross, Life in Style. Kakorkoli se boste odločili, različice opreme bodo izpolnile vaša pričakovanja glede kakovosti in udobja.

Style

Udobje, ki ga lahko vidite in občutite.

Novi T-Cross v izvedbi Style nudi visoko raven udobja in veliko serijskih funkcij, kot so na primer LED-žarometi, parkirni sistem, športno-komfortni sedeži in markantna 17-palčna aluminijasta platišča.

 

 

Life

Vstopite in se sprostite.

V izvedbi Life vas bo takoj prevzel občutek ugodja: s posebnostmi, kot so klimatska naprava, velik prtljažnik, večfunkcijski volan in večfunkcijski prikazovalnik Plus, bo vsaka vožnja prijetno doživetje.

Spontanost je vedno dober načrt. Ste bolj spontan tip? Potem je novi T-Cross popoln sopotnik za vas. Z vodoravno poklopnim naslonjalom sovoznikovega sedeža in pomično zadnjo sedežno klopjo je prostoren in se odlično prilagaja vašim željam. Vaš digitalni kombinirani instrument: inovativni, sodobni aktivni informacijski zaslon, ki ga je mogoče naročiti opcijsko. Prikazuje vam podatke o vožnji in optično ponazarja asistenčne sisteme.

Zadnji del potniške kabine
Sprednja sedeža
Prostor
Aktivni informacijski zaslon
Zadnji del potniške kabine

Bodite fleksibilni tudi na poti.

T-Cross izkazuje izjemno prilagodljivost - po zaslugi pomične in deljive zadnje sedežne klopi in povečanega prostora za noge. To konkretno pomeni več prostora za vas in vaše sopotnike ter več prostora za shranjevanje za vse.

 

Sprednja sedeža

Udobje, ki ga obožujete.

Kar malo posedite: opcijska ledvena opora bo prav pri daljših vožnjah razbremenila vaš hrbet. Poklopno naslonjalo sovoznikovega sedeža v vašem T-Crossu pa je preprosto praktično: omogoča uporaben prostor za shranjevanje prtljage in nakupovalnih vrečk.

Prostor

Več prostora za vašo fleksibilnost.

Si želite več svobode? Izvolite: T-Cross s svojo raznoliko notranjostjo in velikim prtljažnim prostorom nudi veliko prostora za potnike, prtljago in spontane podvige.

 

Aktivni informacijski zaslon

Spremljajte natanko tiste podatke, ki vas zanimajo.

Analogni svet je stvar preteklosti. Zakaj ne bi namesto klasičnih okroglih merilnikov izbrali raje visokoločljivostnega zaslona? Aktivni informacijski zaslon je inovativna in sodobna rešitev, ki ponuja izjemno širok nabor informacij. Tako boste vedeli še kaj več kot le, s kolikšno hitrostjo vozite in koliko goriva je še v rezervoarju.

 

Izstopa, a ne prestopa mej. Asistenčni sistemi v T-Crossu zvišujejo raven udobja pri vožnji. Poleg tega boste z njimi lažje kos kritičnim situacijam ali pa do teh sploh ne bo prišlo. Čeprav delovanja teh tehnologij ne boste vedno občutili, boste kljub temu pomirjeni, saj boste vedeli, da vam stalno stojijo ob strani.

Vožnja
Parkiranje
Vožnja

Vsi ga bodo hoteli voziti.

V vožnji novega T-Crossa boste resnično uživali. K temu pripomorejo tudi priročni asistenčni sistemi, ki poskrbijo za preprostejšo in udobnejšo vožnjo. Zaradi njihovega delovanja se med daljšo vožnjo torej lahko prepustite udobju in si pustite pomagati v prometnih situacijah.

 

 

Parkiranje

Radi vozite? Zdaj boste navdušeni tudi nad parkiranjem.

Parkiranje se lahko spremeni v preizkus potrpežljivosti. Še dobro, da vam novi T-Cross lahko pomaga z opcijskimi parkirnimi asistenčnimi sistemi in vam tako olajša postopek parkiranja.

Nadaljnji koraki