Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija

Znamka Volkswagen veliko pozornost posveča ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. K temu pa ne prispevata le varnost in izjemen občutek med vožnjo z vozili Volkswagen. Za popolno zadovoljstvo zvestih strank je potrebna celovita skrb za njihove potrebe. V podjetju Porsche Slovenija d.o.o. smo za vas pripravili program, s katerim se zavezujemo, da bomo z vami ob morebitnih nevšečnostih, ki bi jih lahko imeli z vozilom.

Poleg dvoletne garancije po Zakonu o varstvu potrošnikov vam nudimo Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali do četrtega leta starosti vašega vozila oziroma do 160.000 prevoženih kilometrov, če jih toliko prevozite pred iztekom četrtega leta starosti vašega vozila oziroma opcijsko tudi do šestega leta* starosti vašega vozila do 200.000* prevoženih kilometrov, če jih toliko prevozite pred iztekom šestega leta starosti vašega vozila. 

Več informacij

 

* Opcijska ponudba - posebno doplačilo za podaljšano jamstvo Porsche Slovenija za 5. ali 6. leto in omejitvijo 200.000 km.

 

 

 

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija