Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Zračni filtri

Originalni zračni filtri Volkswagen

Optimalna zmes goriva in zraka je pogoj za maksimalno zmogljivost motorjev z notranjim zgorevanjem. Originalni Volkswagnovi zračni filtri zagotavljajo minimalno porabo goriva in prinašajo še številne druge prednosti.

 

Optimalna zmes goriva in zraka

Motorji z notranjim zgorevanjem lahko razvijejo maksimalno moč, le če je zmes goriva in zraka količinsko natančno odmerjena. Pri tem vsesani zrak ne sme vsebovati nečistoč. Originalni Volkswagnovi zračni filtri v vozilih znamke Volkswagen zmanjšujejo porabo goriva in znižujejo emisije škodljivih snovi.

 

Pretočni upor

Originalni zračni filtri Volkswagen so povsem prilagojeni posameznim tipom motorjev. Zagotavljajo dvoje: učinkovito prestrezanje umazanije in obenem natančno uravnavanje pretočnega upora glede na količino vsesanega zraka. S tem je doseženo optimalno zgorevanje z maksimalno močjo motorja in nizkimi emisijami škodljivih snovi.

 

Dušenje hrupa

Originalni Volkswagnovi zračni filtri imajo prilagojeno nagubano geometrijo ter poseben vtisnjen vzorec in žlebove v papirju. S tem sta zagotovljena dušenje hrupa, ki nastaja med vsesavanjem zraka, ter brezhibno delovanje tekom celotne življenjske dobe.