Ker nihče ne mara bleščanja.

Pritegne poglede: že impresivni dizajn opcijskih matričnih LED-žarometov IQ. Light vzbuja pozornost. Poleg osnovnih funkcij zasenčenih in dolgih luči lahko z matrično tehnologijo po želji vklapljamo ali izklapljamo posamezne segmente LED-žarometov ter svetlobo porazdeljujemo na najrazličnejše načine, odvisno od vozne situacije.
Pri vožnji z dolgimi lučmi kamera zaznava nasproti in spredaj vozeča vozila. Določeni segmenti LED-žarometov so krmiljeni, tako da lahko ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu. Če se na primer približujete prometnemu znaku, se segment, ki osvetljuje prometni znak, zmanjša tako, da se vam odsev prometnega znaka ne blešči.
Če bodisi vozite skozi mesto ali zvečer na regionalni cesti prehitevate drugo vozilo ali v slabem vremenu vozite po avtocesti: segmenti vaših matričnih LED-žarometov IQ. Light se prilagodijo posamezni prometni situaciji, tako da se spremenijo širina, doseg in intenzivnost svetlobnega snopa. Matrična tehnologija omogoča veliko boljšo osvetlitev ceste ter s tem zagotavlja večjo varnost in bolj sproščeno vožnjo - brez bleščanja in motečih odsevov.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Novi Touareg

Novi Touareg.

Začnite predvajati videoposnetek