Markantnost in dinamičnost.

Touareg R-line se ponaša s številnimi posebnostmi opreme za še bolj športen videz, ki bo zagotovo navdušil.

Zunanjost vzbudi pozornost zaradi markantnega odbijača z elementom v obliki črke C, značilnim za izvedbo R-line, in logotipom R-Line na mreži hladilnika. Elementi na vratih, oblikovani v slogu dizajna R-line, obrobe kolotekov v barvi vozila in bleščeče črni difuzor s kromiranima izpušnima cevema prispevajo k markantni podobi Touarega R-Line. 

Notranja oprema Touarega R-Line ne prepriča le na prvi pogled, temveč tudi ob prvem dotiku. Za to poskrbijo na primer ogrevani večfunkcijski usnjeni volan z logotipom R-Line ali aluminijasti dekorativni elementi Silver Wave. Progresivni videz dopolnjujejo vstopne letve z logotipom R-line spredaj, ki so v kombinaciji z opcijskim paketom Ambient osvetljene, ter pedali in opora za voznikovo levo nogo iz legiranega jekla. 

Opcijski usnjeni komfortni sedeži Savona* v dvobarvni izvedbi z usnjenimi poudarki v izvedbi Carbon Style (cepljeno usnje) poskrbijo za še bolj dinamičen videz. Tudi opcijsko usnjeno oblazinjenje Vienna** z okrasnimi šivi kristalno sive barve nedvomno naredi vtis. Pri obeh kombinacijah krasi sprednja sedeža logotip R-Line. Poleg tega pri teh izvedbah sedežev notranjost zaznamujejo črna stropna obloga in okrasni šivi kristalno sive barve. Tako je celota skupaj z armaturno ploščo, večfunkcijskim volanom, sredinskim naslonom za roke in izbirno ročico resnično videti športno, kot se spodobi za izvedbo R-Line. 

Opcijski paket opreme R-Line Exterieur za izvedbi Atmosphere in Elegance bo dodatno poudaril energični, suvereni značaj vašega Touarega. Paket vključuje posebno opremo R-Line za zunanjost in je pravi odgovor za vse, ki želijo narediti vtis z izrazito dinamičnim videzom.

 

* Sredinski deli sedežev in notranji deli stranic v usnju Savona
** Sredinski deli sedežev in notranji deli stranic v usnju Vienna

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Novi Touareg

Novi Touareg.

Začnite predvajati videoposnetek