Popolna glasbena podlaga na poti do vsakega cilja.

Radio in navigacija.

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Bogata ponudba opreme vključuje dva radia in navigacijski sistem, ki se vsi ponašajo z enkratnim naborom funkcij.

Serijski radio Composition Colour ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 16,5 cm (6,5 palca). Predvaja glasbene datoteke v MP3- in WMA-formatu. Bere podatke z SD-kartic in sprejema radijske postaje v območju FM. Po želji se lahko odločite za večje število zvočnikov in jih namesto dveh izberete šest.

Radio Composition Media, ki je serijski za izvedbi za Style in Sport ima šest zvočnikov. Ponuja enake funkcije in možnosti za priklop zunanjih naprav kot radio Composition Colour, dodatno pa ima še CD-enoto, USB-vhod in Bluetooth vmesnik za mobilni telefon. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 20,3 cm (8 palcev).

Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 20,3 cm (8 palcev). Širok nabor opreme in funkcij poleg tega vključuje šest zvočnikov, radijski sprejemnik za sprejem FM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dve reži za SD-kartice, USB-vhod in Bluetooth vmesnik za telefon.

Vsi navedeni sistemi so opremljeni z anteno s primerjalnikom signala, ki celo v slabih pogojih zagotavlja dober sprejem. Pri sistemih Composition Media in Discover Media se poleg tega lahko opcijsko odločite za digitalni radijski sprejemnik DAB+.

Na tem spletnem naslovu so vam na voljo posodobitve zemljevidov za vaš navigacijski sistem

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Novi T-Roc.